Tündérszépek – 2022

Végéhez ért a 2022-es Tündérszépek országos szépségversenyünk. 2022 Tündérszépe Pesti Viktória (Zala megye) lett. Első udvarhölgynek Fehér Fannit, második udvarhölgynek Magda Liliánát (mindkettő Budapest és Pest megye) választották. Az idei megmérettetés Közönségdíjas címét Pozsgai Florentina (Nógrád megye) vitte haza.

Tenke Dorina
21, Szabadbattyán

– Jelenleg egy cukrászüzemben dolgozom Székesfehérváron. Simontornyán érettségiztem a Vak Bottyán Gimnáziumban. A hobbim a kézilabda, amit három éve nem játszok már versenyszerűen, de a testedzés és a sport az életem szerves része maradt. Nagyon szeretek edzeni, mindent megteszek a jó alakért, és az egészségemért. A versenyre azért jelentkeztem, mert nagyon élvezem az ilyen fajta fotózásokat, mivel sok önbizalmat ad, és nagyon izgalamas, szórakoztató.

A 21 éves Tenke Dorina 185 cm magas, és az Ikrek csillagjegyében született. Kedvenc étele a tenger gyümölcsei, kedvenc itala pedig a víz. Ha zenéről van szó Lady Gaga az abszolút befutó, míg parfümök terén a Calvin Klein One illata varázsolja el. 

Tündérszépek – 2022