Tündérszépek – 2021

Végéhez ért a 2022-es Tündérszépek országos szépségversenyünk. 2022 Tündérszépe Pesti Viktória (Zala megye) lett. Első udvarhölgynek Fehér Fannit, második udvarhölgynek Magda Liliánát (mindkettő Budapest és Pest megye) választották. Az idei megmérettetés Közönségdíjas címét Pozsgai Florentina (Nógrád megye) vitte haza.

Havasi Krisztina
16, Zalaegerszeg

– A Zalaegerszegi Ganz Ábrahám Szakgimnáziumba járok, rendészeti ágazaton tanulok – fogalmazott Krisztina. – Már korábban is szerettem volna stúdiófotózáson részt venni, illetve minden vágyam az volt, hogy a Tündérszépek 2021-es versenyre jelentkezzek. A külső szépségnél a belső értékek talán még fontosabbak és jobban szeretem a természetességet. Jövőre szeretnék német nyelvből középfokú vizsgát tenni, s tanulmányaimat a jövőben a fővárosi Nemzeti Közszolgálati Egyetemen folytatnám. Óvodás korom óta imádok táncolni, s mellette versenyszerűen atletizálok. Az utóbbival már többször indultam országos versenyen, remélem a szépségmustrán is jól szerepelhetek.

A 168 cm magas Krisztina a Vízöntő jegyében született. Szereti a zöldséges sajtos csirkét, a limonádét és Pascal Junior dalait. Kedvenc parfüme a Playboy.

Nem vesz részt a fordulóban!

Tündérszépek – 2021