Tündérszépek – 2021

Végéhez ért a 2022-es Tündérszépek országos szépségversenyünk. 2022 Tündérszépe Pesti Viktória (Zala megye) lett. Első udvarhölgynek Fehér Fannit, második udvarhölgynek Magda Liliánát (mindkettő Budapest és Pest megye) választották. Az idei megmérettetés Közönségdíjas címét Pozsgai Florentina (Nógrád megye) vitte haza.

Balázs Dominika
20, Sárhida

– Az egyik szupermarket épp az online vásárlás bevezetésén dolgozik, a nagyívű terv megvalósításában bevásárlási asszisztensként foglalkoztatnak – fogalmazott Dominika. – Egyébként óvodai dajka a szakmával rendelkezem, amit szintén nagyon szeretek. Korábban többször voltam már fotózáson illetve gyerekként szépségversenyeken is lehetőségem volt szerepelni. Már akkor is imádtam szerepelni, pózolni a tükör előtt és a fényképezőgép előtt sem jöttem zavarba. A sport is fontos az életemben, hat évig táncoltam a Bontita tánccsoportban. Nemcsak a külső a fontos, hanem az is, hogy belülről jól érezzem magam. Szerencsére van egy csodás párom, aki támogat az álmaim megvalósításában.

A 162 cm Dominika az Oroszlán jegyében született. Szereti a spagettit, a kólát és Jennifer Lopez dalait. Kedvenc parfüme a Gucci.

Nem vesz részt a fordulóban!

Tündérszépek – 2021