Tündérszépek – 2022

Immár ötödik alkalommal indult útjára a Tündérszépek országos szépségverseny, amelyre még jelentkezhetnek a lányok. A szépségverseny a regionális fordulóval kezdődik. Ide maximum ötvenen juthatnak be a szakmai zsűri döntése nyomán, így nem érdemes halogatni a jelentkezést. Idén 18-35 év közötti szépségek nevezhetnek az országos megméretésre. A dicsőség mellett, hogy ők képviselhetik szűkebb hazájukat a fináléban, értékes nyeremények és élmények is várják a Tündérszépeket.

Sebesi Daniella
21, Pákozd

– Jelenleg a Fővárosi Nagycirkusz tánckarában táncolok. A tánc az, ami meghatározza az életem, 15 éve pedig a mindennapjaim szerves része. Versenytáncosként olyan eredményeket tudhatok magaménak, mint kétszeres magyar bajnoki cím, és háromszoros országos bajnoki cím. Büszke vagyok az elért eredményeimre, és a későbbiekben is a tánc az, amivel foglalkozni szeretnék. 

A 21 éves Sebesi Daniella 169 centiméter magas, és a Szűz csillagjegyében született. Kedvenc étele a carbonara spagetti, kedvenc itala pedig az epres limonádé. Ha zenéről van szó, a Gorgo City – Nobody című száma az abszolút kedvenc. Illatok terén pedig a Calvin Klein Eternity parfüm varázsolja el. 

Tündérszépek – 2022