Tündérszépek – 2022

Immár ötödik alkalommal indult útjára a Tündérszépek országos szépségverseny, amelyre még jelentkezhetnek a lányok. A szépségverseny a regionális fordulóval kezdődik. Ide maximum ötvenen juthatnak be a szakmai zsűri döntése nyomán, így nem érdemes halogatni a jelentkezést. Idén 18-35 év közötti szépségek nevezhetnek az országos megméretésre. A dicsőség mellett, hogy ők képviselhetik szűkebb hazájukat a fináléban, értékes nyeremények és élmények is várják a Tündérszépeket.

Zsigri Berill Henrietta
24, Székesfehérvár

– Jelenleg műkörmösként és hajfonóként doglozom, így szerencsés vagyok, mert elmondhatom magamról, hogy a hobbim egyben a munkám is. A versenyre azért jelentkeztem, mert szerencsét szeretnék próbálni egy új szituációban. A szabadidőmet a barátaimmal szeretem tölteni, ha pedig marad még egy kis időm, akkor biciklire pattanok, és bejárom a természetet. 

A 24 éves Zsigri Berill Henrietta 170 cm magas, és a Bak csillagjegyében született. Kedvcen étele az aranygaluska, kedvenc itala pedig az őszilé. Missh zenéit hallgatja a legszívesebben, parfümök terén pedig a Repla Tank Plate illata varázsolja el. 

Tündérszépek – 2022