Tündérszépek – 2022

Immár ötödik alkalommal indult útjára a Tündérszépek országos szépségverseny, amelyre még jelentkezhetnek a lányok. A szépségverseny a regionális fordulóval kezdődik. Ide maximum ötvenen juthatnak be a szakmai zsűri döntése nyomán, így nem érdemes halogatni a jelentkezést. Idén 18-35 év közötti szépségek nevezhetnek az országos megméretésre. A dicsőség mellett, hogy ők képviselhetik szűkebb hazájukat a fináléban, értékes nyeremények és élmények is várják a Tündérszépeket.

Andrási Rebeka Laura
25, Lovasberény

– Tanulmányaimat Székesfehérváron végeztem, majd 18 éves koromban kimentem Svájcba, ahol 5 szép évet töltöttem, és rengeteg tapasztalatot szereztem. Jelenleg egy német nyelvű ügyfélszolgálaton dolgozom, mellette pedig sminkes és műszempillaépítő tanfolyamra járok. Az idegen nyelvek és kultúrák szerelmeseként, szívesen tanulok mindig valami újat az angol, német és olasz nyelv mellett. Szabadidőmben festek, sportolok és igyekszem minél több helyre eljutni a világban. A versenyre azért jelentkeztem mert szeretném magam kipróbálni egy számomra eddig ismeretlen szituációban, valamint szeretem az újdonságokat és a kihívásokat is. 

A 25 éves Andrási Rebeka Laura 163 cm magas, és a Szűz csillagjégyben született. Kedvenc étele a sushi, kedvenc itala pedig a víz. Ha zenéről van szó, a pop slágerek állnak közel a szívéhez, parfümök terén pedig a Giorgio Armani illata varázsolja el. 

Tündérszépek – 2022