Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Ternyei Ramóna
27, Vokány

Mint Ramóna lapunknak elmondta, érettségi után több szakmát is elsajátított. Jelenleg közétkeztetésben dolgozik, mellette még családi vállalkozásba segít be édesanyjának virágkötészetben, esküvői dekorációk kivitelezésében, illetve három éve műkörmözéssel is foglalkozik hobbi szinten. Kollégái javaslatára jelentkezett a versenyre. Szeretne diétás szakács lenni, így segítene a táplálkozási nehézségekkel küzdőknek. A sportok közül az aerobic és a kangoo a kedvence, mindezek felett a szívéhez legközelebb mégis a tánc áll. Leszögezte azt is, hogy ez a verseny is egy lehetőség, amely révén újabb élményekkel gazdagodhat. Volt már szépségversenyen korábban, a jövőben szívesen venne részt fotózásokon, divatbemutatókon és lenne reklámarc.

Magassága 165 cm, csillagjegye a szűz. Kedvenc étele a gyros, kedvenc italai a szörpök. Kedvenc zenéje a Shawn Mendes ft. Camila Cabello – Seňorita című dala. Kedvenc parfümje a Maxima.

Vissza az összes lányhoz